Ana Sayfa

Sosyal Fobi

Nihayet sayfama konuk oldunuz.

Evet, sosyal fobi ile tek başınıza başa çıkabilirsiniz. Bunun için illa ki ilaç kullanmanıza, doktor, psikolog vs görüşmesi yapmanıza da gerek yok. Eğer sosyal fobi tanısı konulmuş biri iseniz, bu kaygı problerinin başka somatik veya bağımlılık temelli bir nedeni yoksa ve eşlik eden diğer rahatsızlıkların da durumuna göre size kitabımı okuyup tedavi programını uygulayarak bu sorunu kontol edebilir duruma gelebileceğinizi vaad ediyorum.

Konu ile ilgilenen diğer insanların bu konu hakkında bilgi ve anlayışlarını arttırmak istiyorum. BDT temelli metodlara aşina olmak isteyen meslekdaşlarıma ve psikoterapi öğrencilerine bu metodları daha ayrıntılı inceleme fırsatı vermek istiyorum.

Kitabımda ve bu sayfada sosyal fobi öznelinde kaygı bozuklukları ile ilgili bilgi ve deneyimlerimi sizlere aktarıyorum. Sizler de yorumlar veya sorularınızla bu platformu kullanarak konu hakkında gelişim ve değişim yaratabilirsiniz.

Bu kitap kaygı bozuklukları serisinin ikinci kitabı. İlk kitabım “Kim korkar panik ataktan!” yine Pegem Akademi Yayıncılıktan çıktı. Kardeş kitabımızın sayfasını ‘www.panikataksite.wordpress.com’ ziyaret etmeyi unutmayın.

İstediğiniz bilgiye ulaşmanız dileğiyle.

Saygılarımla…

Hasan Durna